چراغ آویز جایگزین لوستر! کاربرد چراغ آویز+ نصب چراغ آویز (تابستان ۱۴۰۲)

  1. خانه
  2. لوازم خانگی
  3. چراغ آویز جایگزین لوستر! کاربرد چراغ آویز+ نصب چراغ آویز (تابستان ۱۴۰۲)

در این مقاله قصد داریم به این سوال بپردازیم که چراغ آویز چیست و با نصب و کاربرد آن آشنا شویم. چراغ آویز کاربردهای متفاوتی دارند. از آن ها می توانید برای زیاد کردن نور اتاق و یا همچنین به عنوان یک وسیله تزئینی در میان لوازم خانگی، برای زیبایی دکوراسیون اتاق، استفاده کنید. علاوه بر این، اگر در آشپزخانه منزل خود، فضایی به عنوان پیشخوان، جزیره و یا شبه جزیره دارید، نیز می توانید از یک یا چند عدد چراغ آویز برای تامین نور آن استفاده نمایید. به کار بردن چراغ های آویز در آشپزخانه هیچ گونه مزاحمتی برای شما ایجاد نخواهد کرد و فضای آشپزخانه را نیز زیباتر می کند. با تیوان مگ همراه باشید.

چراغ آویز

چراغ آویز جایگزین لوستر

چراغ آویز یک نوع وسیله برقی می باشد که آن را به کمک انواع سیم و یا زنجیر و میله هایی از جنس فلز می توانید از سقف آویزان کنید. چراغ های آویز به صورت تکی و یا جدا از هم نصب می شوند و به این ترتیب شما طیف گسترده ای از نور را خواهید داشت. چراغ های آویز در مقایسه با لوسترها حجم کم تری را اشغال می کنند و همچنین ارزان تر هستند. به همین دلیل طرفداران استفاده از این نوع چراغ بیش تر می باشند.

مروری بر تاریخچه چراغ های آویز

در یونان باستان، چربی ها و همچنین عطرهای حیوانی را به همراه فتیله در ظرف هایی از جنس سفال آویزان می کردند. به این ترتیب آن ها جز اولین افرادی بودند که از این چراغ ها استفاده کردند. بعد از مدتی با استفاده از روغن های حیوانی، اولین فانوس ها تولید شدند. سال ها بعد، انسان با تغییر ساختار چراغ های روشنایی، در آن ها از ذغال سنگ و نفت به عنوان سوخت استفاده کرد. در سال ۱۸۳۵ میلادی برخی از مخترعان انگلیسی، کشف کردند که به کمک جریان برق می توان در مدت زمان محدودی، نور ثابتی را دریافت کرد. سرانجام اولین لامپ که نور پایداری ایجاد می کرد، در سال ۱۸۸۰ توسط ادیسون ساخته شد.
استفاده از چراغ آویز و طراحی دکوراسیون داخلی در سال ۱۹۲۰ ، از طرف مردم مورد توجه قرار گرفت و بسیار از آن استقبال شد. به همین دلیل افرادی به عنوان طراح و روانشناس در این زمینه مطالعات و تحقیق های بی شماری انجام دادند. بنابراین مقالات و کتاب های زیادی نوشتند و در نتیجه صنعت تولید چراغ های روشنایی نیز متحول شد. به این ترتیب چراغ هایی بسیار زیبا با طرح های جذاب ساخته و به بازار عرضه کردند. در نهایت از سال ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰، برای اولین بار چراغ های آویز متنوع در رنگ های مختلفی توسط شرکت ART DECO DESIGN، ساخته شد. این نوع چراغ ها به دلیل این که باعث زیبا و جذاب شدن فضا می شدند، بسیار مورد استقبال قرار گرفتند.

کاربرد چراغ آویز در دکوراسیون

از چراغ آویز می توانید به روش های مختلف استفاده کنید. به همین دلیل به کار بردن این چراغ ها، در بین افراد بسیار محبوب می باشد. مثلا می توانید چند چراغ را در کنار هم استفاده نمایید. علاوه بر این بعضی از طراحان دکوراسیون از این چراغ های آویز به عنوان چراغ خواب نیز استفاده می کنند. بنابراین آن ها را در دو سمت تخت به صورت جدا از هم آویزان نصب می کنند.
این نوع چراغ ها را همچنین می توانید مستقیما در بالای میزهای موجود در آشپزخانه و یا غذاخوری ها نصب کنید. چراغ های آویز سایز کم تری نسبت به لوستر دارند. بنابراین تعداد مورد نیاز آن ها به فضای مورد نظر بستگی خواهد داشت. طراحی چراغ های آویز به صورتی است که نور خیلی کمی را به طرف بالا منعکس می کنند، به این ترتیب روشنایی و در نتیجه انرژی کم تری هدر می رود.
چراغ آویز در انواع و مجموعه های مختلف و متنوع با نام های خاص تولید و در بازار عرضه می شوند. به طور کلی چراغ های آویز را می توان به سه دسته تقسیم کرد: چراغ های آویز چوبی، چراغ های آویز مدرن و چراغ های آویز کریستالی.

اینو حتما ببین  کارد و چنگال میوه خوری مجلسی (قیمت کارد و چنگال میوه خوری)

انواع چراغ آویز

میزان نور تولیدی چراغ های آویز

بر خلاف آنچه که مردم تصور می کنند، وات نوشته شده بر روی لامپ چراغ آویز، مقدار روشنایی تولید شده توسط آن نیست. وات در اصل، مقدار انرژی مورد نیاز لامپ، برای تولید نور می باشد. به نور ایجاد شده توسط منبع نور، روشنایی و یا خروجی نور گفته می شود. منبع نورهای مختلف مانند نورهای رشته ای، هالوژنی و … می توانند میزان نور متفاوتی را ایجاد کنند. واحد اندازه گیری میزان نور تولیدی توسط منبع نور، لومن نامیده می شود. از لومن به عنوان یک معیار برای تعیین مقدار نور مورد نیاز فضای مورد نظر استفاده می کنند.

کاربرد چراغ آویز
به طور مثال اگر یک ال ای دی ۱۰ وات، ۱۵۰ لومن روشنایی تولید کند، همچنین یک لامپ رشته ای ۱۰۰ واتی هم به همین اندازه روشنایی ایجاد کند، امکان دارد لامپ ال ای دی ۱۰ واتی را به عنوان ۱۰۰ وات معرفی و یا تبلیغ کنند. باید بدانید که در واقعیت نسبت وات به لومن کمی متفاوت می باشد، بنابراین حتی ال ای دی های مختلف هم متفاوت هستند. لامپ کم مصرف، لامپی است که مقدار لومن بیش تری به ازای هر وات، تولید کند.

نصب چراغ آویز

چراغ های آویز را می توان به راحتی نصب کرد، به همین دلیل این نوع چراغ ها طرفداران زیادی پیدا کرده اند. قبل از این که کارهای برقی خود را شروع کنید، حتما از خاموش بودن جعبه مدار اصلی مطمئن شوید. علاوه بر این با یک نوار برق، سوئیچ را بپوشانید، به این ترتیب مطمئن می شوید که مجدد روشن نخواهد شد. همچنین جهت اطمینان از قطع بودن برق، حتما ابتدا از فازمتر کمک بگیرید. مرحله هایی که برای نصب چراغ آویز باید انجام دهید در زیر شرح داده شده است:

  • انتخاب فیکسچر مناسب
  • آماده کردن جعبه تقسیم
  • وصل کردن براکت نصب
  • تنظیم ارتفاع سیم
  • وصل کردن سیم ها ( برای این که فاز و نول با هم اتصال پیدا نکنند، حتما از لنت برق استفاده نمایید)

توجه داشته که در زمان وصل درپوش جعبه اتصال، نباید سیم های مسی و مفتول ها، به بدنه آن برخورد کنند. اگر چراغ آویز حباب دار بود، حتما آن را درست نصب کنید. علاوه براین باید لامپی که برای چراغ های آویز انتخاب می کنید با آن متناسب باشد.

نصب چراغ آویز

نتیجه گیری

حتما تا کنون با مطالعه مطالب گفته شده، با کاربرد و نحوه کار چراغ آویز آشنا شده اید. اگر قصد خرید چراغ های آویز را دارید، حتما درنظر داشته باشید که چراغ های موردنظرتان با دکوراسیون و ارتفاع سقف متناسب باشد. همچنین در مورد مقدار مصرف انرژی و میزان روشنایی آن تحقیقات لازم را انجام دهید. علاوه بر این حتما در هنگام خرید به کیفیت چراغ های آویز نیز توجه کنید. بنابراین باید برای خرید انواع چراغ های آویز چوبی و مدرن و کریستالی حتما به سایت ها و فروشگاه های مورد اعتماد و شناخته شده مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

لینک های مفید

خرید گیم تایم
کاتالوگ رنگ موی اسکالیم
تنور گازی
ایروتایم
نایس مووی
آداب و رسوم شب یلدا
فهرست