کاپ کیک (طرز تهیه ۱۰ کاپ کیک پرطرفدار ۲۰۲۴)

  1. خانه
  2. دانستنی
  3. کاپ کیک (طرز تهیه ۱۰ کاپ کیک پرطرفدار ۲۰۲۴)
کاپ کیک

پخت انواع کیک یک هنر جذاب و مورد علاقه بانوان است. پخت کیک امری بسیار ساده و کم‌هزینه است که علاوه بر داشتن صرفه اقتصادی از جهت سلامتی و بهداشت هم مورد اعتماد است. در میان تمامی کیک‌های متعددی که در منازل، گارگاه‌ها و مراکز عمده پخت و عرضه می‌شود، کاپ کیک بیشتر مورد توجه همگان قرار گرفته است. این کیک علاوه بر طعم خوشایند، شکل و قالب بسیار جالبی دارد.‌ در ادامه به طرز تهیه ده کیک پرطرفدار در همزنسال ۲۰۲۴ پرداخته می‌شود.

کاپ کیک

کاپ کیک یا کیک فنجانی، نوعی کیک کوچک است که در قالب‌های مخصوص و برای یک نفر تدارک دیده می‌شود. در قالب مخصوص کیک نوعی کاغذ یا لایه نازکی جاسازی شده و مواد کیک روی آن ریخته شده و داخل فر پخته می‌شود. ترکیبات این کیک با کیک‌های دیگر تفاوتی ندارد.  روی این کیک خوشمزه از سس و خامه قرار می‌گیرد تا طعم نابی به کاپ کیک می‌دهد.

دستور پخت انواع کاپ کیک

 

کاپ کیک ساده

برای تهیه این کیک ساده و‌ در عین حال خوشمزه از مواد زیر استفاده می‌‌شود.

  • آرد سفید  حدود.  ۱۲۰ گرم
  • شکر                  ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ             ۲ عدد
  • روغن                  ۷۰ گرم یا دو سوم پیمانه
  • آب یا شیر           یک پیمانه
  • وانیل                یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر      یک قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه کیک‌

  • تخم مرغ‌ها را با دور تند همزن حدود یک دقیقه می‌‌زنید.
  •  سپس شکر و وانیل را اضافه کرده و مجدد با دور تند هم‌زن مواد را می‌زنیم تا سفید شده و حالت کشدار به خود بگیرد.
  • آب و روغن را اضافه می‌کنید. دوباره با هم‌زن مواد را می‌زنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و آرام آرام آرد را به مایع اضافه کنید.‌
  • پس از آماده شدن مواد آن‌ها را داخل کاپ‌ها ریخته و در دمای ۱۷۵ درجه فر قرار می‌دهید. این مواد برای حدود ۸ کاپ کیک کافی است. به مدت زمان پخت کیک دقت نمایید تا کاپ کیک شما از دست نرود.

کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی نوعی کیک جهانی است که برای پذیرایی در جشن و مهمانی بسیار عالی و مناسب است.

مواد مورد نیاز

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر        ۱ پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • آرد.        ۲ لیوان
  • پودر کاکائو  ۲ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل           نوک قاشق چای‌خوری
  • شکلات چینی نسوز     یک کاسه ماست خوری کوچک

کاپ کیک شکلاتی خوشمزه

 

پخت قدم به قدم کیک شکلاتی 

  • برای پخت کیک شکلاتی خوش طعم ابتدا فر را با حرارت حدود ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • سپس تخم مرغ را همراه شکر در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و با هم‌زن آن را به ماده کرم رنگ تبدیل کنید.
  • بعد از این مرحله روغن مایع و شیر را به مواد خود اضافه کنید. در این مرحله به آرامی مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
  • آرد و‌ بکینگ پودر را همراه وانیل و پودر کاکائو را سه بار از الک ریز رد کنید. در این مرحله آرد را نم نم به مواد اضافه کنید. این مواد را به خوبی به هم زنید تا ماده‌ای با بافت یکدست حاصل شود.
  • در مرحله دیگر مقداری مواد آماده را داخل کاپ‌ها بریزید. حدود دو سوم کاپ را پر کنید. در این مرحله است که شکلات هم به مواد افزوده می‌شود. پس از ریختن مواد داخل کاپ آن‌ها را داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فر قرار دهید. برای پخت کامل و  بهتر کیک یک خلال نازک داخل آن قرار دهید.
  • برای اینکه از وضعیت کاپ کیک خوشمزه خود خبر دار شوید، خلال آن را از وسط آن بردارید، اگر چنانچه مواد کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک به خوبی مغز پخت شده است.
  • پس از خارج کردن سینی فر، مدتی صبر کنید تا کیک سرد و باب میلتان شود. پس از آن می‌توانید کاپ‌های خود را در ظرف دیگری چیده و با چای جذاب ایرانی نوش جان کنید.

کاپ کیک دو رنگ

کاپ کیک دو رنگی، کیک محبوب در میان کودکان است.

مواد لازم برای پخت کاپ کیک دو رنگ  وانیلی، شکلاتی

  • آرد: دو و نیم پیمانه
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: ۳ قاشق چای خوری
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • وانیل: یک سوم قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

برای شروع پخت

  • ابتدا تخم‌مرغ و وانیل و شکر را ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی زده تا کرم رنگ و کشدار شود. در مرحله بعد روغن و شیر را هم اضافه کرده و مجدد یک دقیقه دیگه هم بزنی
  • در نهایت آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کرده و با دور کند یک دقیقه دورانی هم بچرخانید.
  • یک چهارم  از مایع کیک وانیلی را در ظرفی ریخته پودر کاکائو را اضافه کرده و با هم زن مجدد یک دقیقه دورانی هم به آرامی بزنید. به مواد وانیلی هم ۳ قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و با لیسک دوباره بزنید.
  • در قالب کاپ یا قالب کیک یزدی نیمی از قالب را مواد وانیلی ریخته و با قاشق یک قاشق غذاخوری از مواد شکلاتی مرکز مواد وانیلی بریزید و با خلال چوبی هر طرحی که مد نظرتان است، می‌تونید روی کیک بزنید.
  • فر باید با حرارت ۱۸۰ درجه آماده باشد، کیک را به مدت ۳۵ دقیقه داخل آن گذاشته و منتظر پخت بمانید.
  • برای اطمینان از پخت کیک یک خلال چوبی داخل کیک بزنید. اگر مواد کیک به خلال چوبی نچسبد، کیک پخته شده است.

کاپ کیک خرمالو

کاپ کیک خرمالو، کیکی فصلی است که با رسیدن میوه خرمالو بیشتر پخته می‌شود.

مواد لازم برای کاپ کیک خرمالو

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر دو سوم پیمانه
  • روغن مایع دو سوم پیمانه
  • آرد مخصوص قنادی   ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر   ۱ قاشق مرباخوری
  • دارچین     ۱ قاشق مرباخوری
  • مغز گردو     به اندازه دلخواه

آنچه که کیک خرمالو ی شما را خوش طعم و مورد پسندتان می‌کند این است که مواد شما دمایشان اندازه دمای محیط باشد. یعنی دمای یخچال نداشته باشند.

طرز تهیه کیک خرمالو

  • ابتدا شکر و روغن را با هم‌زن برقی با دور تند بزنید و پس از سه دقیقه زدن، اولین تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
  • پس از آن با چند دور کند هم مواد را بزنید. بعد از آن تخم مرغ دوم را داخل مواد بشکنید. و مجدد تخم مرغ آخر را هم به موادتان بیفزایید. در این مرحله وانیل را هم به مایع خود اضافه کنید تا عطری دل‌انگیز یه مواد شما بدهد.
  • این کیک را می‌توانید در داخل توستر، ماهی‌تابه و حتی داخل قابلمه پخت کنید.
  • می‌توانید از خرمالوی پوره که طعم بسیار خوش و شیرینی دارد، در پخت این کیک استفاده کنید.

کاپ کیک یزدی

کیک یزدی یکی از معروف‌ترین کیک‌های سنتی ایران است که در مراسمات مذهبی، جشن و اعیاد همراه چای و شیر مصرف می‌شود‌.

طرز تهیه کاپ کیک یزدی

 

مواد مورد نیاز برای پخت کاپ کیک یزدی

آرد شیرینی  یک و نیم پیمانه

  • شکر ⅔ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲پیمانه
  • ماست پر چرب ⅔ پیمانه
  • بیکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
  • هل آسیاب شده ½ قاشق چای خوری
  • تخم‌مرغ  ۲ عدد
  • مقدار کمی نمک

دستور پخت

  • دوساعت قبل از پخت کیک تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا دمای محیط به خود بگیرند
  • سپس آنها را شکسته و شکر پودر هل را اضافه نمایید. با همزن برقی این مواد را بزنید تا رنگ کرم به خود بگیرد. مواد باید به اندازه لازم کشدار باشد.
  • به آرامی روغن مایع و ماست را به مواد خود اضافه کنید. در حالی که مواد را با هم‌زن می‌زنید، گلاب را به موادتان بیفزایید تا بویی خوش به خود گیرد.
  • در ظرف دیگری آرد، نمک و بیکینگ پودر را تا ۳ بار الک نمایید تا آرد شما یک‌دست شود.
  • آرد را کم کم و حتی قاشق به قاشق به مواد دیگر اضافه نمایید تا حالت گوله به خود نگیرد. در ریختن آرد دقت بسیار زیادی نمایید تا مواد شما صاف و خوشرنگ شود.
  • داخل کاپ‌ها را چرب کنید و برای احتیاط مقداری آرد داخل آن بپاشید  و مواد کیک را تا اندازه دو سوم داخل کاپ بریزید. روی هر کاپ کیک برشی سطحی ایجاد کنید تا شکل گنبدی به خود بگیرد.
  • حالا طبق علاقه خود پودر پسته یا کنجد را روی کیک بریزید و داخل فر قرار دهید.
  • درجه فر باید حدود ۱۸۰ درجه باشد. حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک به خوبی پخته شود. برای زیبا شدن روی کیک فقط حرارت روی کیک را روشن نگه دارید.
  • برای خوش طعم شدن مضاعف کیک یزدی از مقداری روغن محلی روی کیک زده و نوش جان کنید.

کاپ کیک پرتقالی

کیک پرتقالی کیکی خوشمزه، مقوی و مغذی است که به راحتی در منزل تهیه می‌شود. کاپ کیک پرتقالی برای مراسمات، جشن‌ها و مناسبت‌های خانوادگی مورد مصرف قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای کیک کاپ پرتقالی

  • آرد قنادی  ۲ لیوان سر پر
  • تخم مرغ   ۴ عدد
  • وانیل         نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر           یک پیمانه
  • آب پرتقال طبیعی نصف لیوان
  • روغن مایع  نصف لیوان
  • رنده پوست پرتقال  یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

کاپ کیک پرتقالی

 

مراحل پخت کیک‌

  • برای پخت کاپ کیک خوشمزه با طعم پرتقال، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مواد مورد نیاز برای کیک را از یخچال خارج کنید تا دمای محیط به خود بگیرد.
  • در اولین قدم آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید. سپس در یک کاسه تخم مرغ، وانیل، پوست پرتقال و شکر را ریخته و جدید ۵ دقیقه با هم‌زن مخلوط کنید تا کرم رنگ شده و قوام پیدا کند.
  • پس از اینکه مواد شما کشدار شد، آب پرتقال را هم بیفزایید و چند ثانیه مجدد با هم‌زن آن  را بزنید. پس از آب پرتقال، روغن مایع را به آن اضافه کنید و دوباره خوب به هم بزنید.
  • حالا نوبت آرد است. کم کم آرد الک شده را طی سه نوبت به مواد خود اضافه نمایید.
  • پس از اینکه آرد را به مواد اضافه کردید، مواد را مجدد به صورت دورانی و آرام بزنید تا یک دست شود. پس از این کاپ‌ها را چرب کرده و داخل آن لایه نازک کاغذ قرار می‌‌دهیم.
  • مواد را درون کاپ‌ها ریخته و درون فر قرار دهید. حدود ۲۵ دقیقه زمان لازم است تا محتویات داخل کیک ‌پخته شود.
  • پس از اتمام زمان پخت خلال را داخل کیک بزنید و تست کنید. اگر چنانچه کیک پخته بود، حرارت بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید تا کاملا خوش‌رنگ شود‌.
  • در آخرین مرحله کیک را از کاپ خارج کرده و در درون ظرف مناسب پذیرایی قرار می‌دهید. حال با نوشیدنی مورد علاقه خود کیک را نوش جان کنید.

 کاپ کیک انار

کاپ کیک انار، کیکی خوش طعم و جذاب است که بیشتر در فصل زمستان و شب یلدا پخت می‌شود.

مواد مورد نیاز

  • آرد   یک پیمانه لبریز
  • شکر ¾ پیمانه
  • آب انار ¾ پیمانه
  • کره  ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
  • گلاب  ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین‌ ۱/۴قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
  • خامه قنادی برای تزیین ۳۰۰ گرم
اینو حتما ببین  تمیز کردن آشپزخانه ( مراحل تمیز کردن آشپزخانه)

طرز تهیه کاپ کیک انار

 

طرز تهیه کاپ کیک انار

  • ابتدا مواد را از یخچال خارج کنید. فر را با دمای ۱۷۵ روشن کنید تا گرم شود. آب انار را بگیرید و از صافی رد کنید تا هسته و ناخالصی نداشته باشد.
  • برای شروع کار یک کاسه بزرگ بردارید و کره و شکر را داخل آن بریزید. کره و شکر را با هم‌زن بزنید.
  • تخم مرغ را به شکر و کره بیفزایید. مواد را با هم‌ بزنید تا کرمی و کشدار شود. در این مرحله دارچین و گلاب را اضافه کنید.
  • آرد، جوش شیرین و  بیکینگ پودر را الک کنید تا موادی یک‌دست داشته باشید. آرد الک شده را در چند مرحله به مواد خود و به صورت آهسته اضافه کنید. سعی کنید آرد را با قاشق و کم کم بریزید تا آرد به خوبی با مواد مخلوط شود.
  • حالا زیباترین فصل کاپ کیک، افزودن آب انار است. بعد از اینکه آب انار را اضافه کردید، نوبت شکلات چیپسی است.
  • پس از این مرحله دانه‌های خوش‌رنگ انار را بیفزایید.
  • پس از افزودن دانه‌های بی نظیر انار، مواد را  داخل کاپ‌ها ریخته و داخل فر قرار دهید. حدود ۲۵ دقیقه منتظر باشید و به کارهای دیگر برسید تا کیک شما بپزد.
  • پس ار حدود ۲۰ دقیقه خلال را داخل کیک فرو ببرید تا متوجه شوید که کاپ شما پخته یا هنوز باید داخل فر بماند.

چنانچه کیک پخته شده بود، نوبت خامه خوش طعم است تا جذابیت کیک شما را دو چندان کند. ابتدا با هم‌زن خامه را بزنید تا یک‌دست شود. خامه را داخل قیف با ماسوره مورد علاقه خود بریزید و روی کاپ‌ها قرار دهید. برای زیباتر شدن کیک چند دانه انار هم روی هر کاپ‌ها قرار دهید، این کیک سفره و محفل شب یلدای شما را دو چندان خواهد کرد.

کاپ کیک توت فرنگی

کاپ کیک توت فرنگی کیکی جذاب، خوش طعم و جالب است که با توت فرنگی و میوه‌های دیگر تزیین و‌ آراسته شده باشد.

مواد لازم برای طبخ کاپ کیک توت فرنگی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • وانیل ¼ قاشق مرباخوری
  • شیر گرم یک پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • آرد سفید قنادی دو و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر  دو قاشق مرباخوری
  • نمک    یک قاشق چای خوری
  • توت فرنگی به مقدار لازم
  • شکلات چیپسی به مقدار لازم

 

مراحل پخت کیک

  • آماده کردن میوه‌های مورد نیاز، ابتدا کلاه‌های توت را از هم جدا کنید و پس از شستن و خشک کردن توت‌ها، آن را در اندازه‌‌های دلخواه برش بزنید.
  • آرد، نمک و‌ بیکینگ پودر را الک کنید و کناری بگذارید.
  • تخم مرغی را که در دمای محیط قرار داده‌اید، همراه شکر و وانیل با هم‌زن بزنید. چند قطره اسانس توت فرنگی را جهت افزایش طعم به مواد خود بیفزایید. مواد خود را چند بزنید تا یک‌دست شود.
  • در مرحله چهارم شیر ولرم و روغن را هم داخل مواد ریخته و مجدد با هم زن بزنید.
  • در مرحله پنجم نوبت مواد اضافه کردن مواد خشک است. مواد را در دو مرحله اضافه کرده و با دور کند به آرامی بزنید.
  • حالا که مواد آماده شد، مقدار کمی روغن داخل کاپ بریزید. ⅔ کاپ را با مواد کیک پر کرده و داخل فر قرار دهید.
  • فضای باقی مانده از کیک را با توت فرنگی و شکلات چیپسی بپوشانید.
  • حدود ۲۰ دقیقه بعد با خلال چوبی پخت کیک را بررسی کرده و پس از اطمینان از پخت آن را سرد کرده و در ظروف مخصوص خود بچینید.

کاپ کیک قهوه

کاپ کیک قهوه کیکی با فنجان‌های جذاب است که با اسانس یا طعم قهوه پخت می‌شود. برای پخت این کیک از اسپرسو و  قهوه قوری در مایع کیک استفاده کنید.

طرز تهیه کاپ کیک قهوه

 

مواد لازم:

  • آرد گندم‌  ۲۰۰ گرم معادل دو پیمانه
  • قهوه فرانسه: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: یک پیمانه پر
  • پودر کاکائو؛ ¾ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ½ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر: دو پیمانه
  • کره یا روغن: ½ پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کاپ کیک قهوه

  • قدم اول: آماده‌سازی قهوه و آسیاب کردن آن

قهوه آسیاب شده را داخل ظرف پرس قرار دهید، آب جوش را روی آن بریزید و کنار بگذارید تا عصاره به‌دست بیاید.

  • قدم دوم: آماده‌سازی آرد و بکینگ پودر

مواد خشک یعنی آرد، پودر کاکائو، شکر، وانیل، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ پلاستیکی ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید تا یکدست شوند. مواد را چند بار الک کنید تا دلخواه شما شود‌.

  • قدم سوم: اضافه کردن مواد مایع

وسط مواد خشک را با برداشتن مواد چاله کنید. کره، تخم مرغ، شیر و  عصاره قهوه و در آخر نمک را به داخل ظرفِ مواد خشک بیفزایید.  با همزن برقی مواد را برای ۳ دقیقه مخلوط کنید تا مایع کاملا یکدستی به دست آید.

  • قدم چهارم: ریختن در قالب‌ها

مواد مایع را در قالب‌های چرب شده کاپ کیک، تا ¾ آن پر کنید و داخل فِر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید.

پس از اینکه روی کیک‌ها خوش‌رنگ شد، برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان یا چنگال را در مرکز کیک فرو برده و سپس آن را خارج کنید. اگر متوجه شدید که خلال دندان مواد را به خود گرفته،  کیک را به داخل فر برگردانید و اجازه دهید بیشتر بپزد.

  • قدم پنجم: خنک شدن کاپ کیک‌های خوش طعم

پس از خارج کردن کیک‌ها از فر، آن‌ها را روی یک ظرف قرار دهید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. در آخر با خامه و یا هر چیز مورد علاقه خود کیک را تزیین کنید.

کاپ کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی دارای طعمی فوق‌العاده جذاب و دلخواه است. عطر دل‌انگیز و شکل زیبای آن همواره مورد پسند مصرف کنندگان قرار گرفته و در جشن و اعیاد برای پذیرایی بسیار مناسب است.

مواد لازم

  • شکر:   ۲۰۰ گرم
  • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره آب شده:    ¾ پیمانه
  • شیر پرچرب:   ¼ پیمانه
  • آب لیمو ترش تازه:      ¼ پیمانه
  • تخم مرغ:        ۲ عدد
  • خامه ترش یا ماست خامه‌ای: ½ پیمانه
  • آرد: ۱ و ⅔ پیمانه
  • نمک:   ¼ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر:   ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین:   ¼ قاشق
  • کره نرم ۱ پیمانه
  • پودر قند         ۵۴۰ گرم
  • نمک    ¼ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش تازه       ¼ پیمانه
  • رنده پوست لیمو          ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک لیمویی

  • مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک لیمویی خوشمزه ابتدای کار شکر را به همراه رنده پوست لیمو داخل غذاساز ریخته و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند و شکر رنگ  لیمویی به خود بگیرد. در ادامه کره را درون یک کاسه مناسب بریزید.

  • مرحله دوم

حالا شیر را به کره اضافه  و مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ را درون یک کاسه جداگانه اضافه نمایید و هم بزنید تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود و رنگ کاملا سفید به خود بگیرد.، سپس آب لیمو ترش تازه به مخلوط کره اضافه کنید.

  • مرحله سوم

در مرحله سوم ماست خامه یا خامه ترش را به مخلوط خود اضافه کنید. در ادامه کار مخلوط شکر و پوست لیمو را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید تا ذرات شکر حل شود.

  • مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را درون یک کاسه جداگانه ریخته و مخلوط نمایید، سپس آرد سه بار الک کرده و   مخلوط کره را به مواد خشک بیفزایید.

  • مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را با همزن دستی به صورت دورانی به یک سمت هم بزنید تا ترکیب آن یکدست شود. فر را روی ۱۹۰ درجه قرار داده و‌ اجازه دهید گرم شود.‌

  • مرحله ششم

حالا ظروف مخصوص را تا ⅔  پر از مواد‌کرده و‌ در ادامه قالب را درون فر قرار دهید. سپس اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه با این دما پخته شود.

  • مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان حرارت را ۱۷۵ درجه سانتی گراد پایین بیاورید و اجازه دهید  به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه به طور کامل پخته شود. پس از گذشت این زمان قالب‌ها را از فر خارج کنید.

حالا زمان بدهید تا کاپ کیک کاملا خنک شود.

نکات تهیه کیک کاپ

نکات تهیه کاپ کیک

 

  • اگر در زمان پخت کیک نکات اصلی را رعایت نکنید، ممکن است مواد شما از دست رفته و یا طعم مطلوبی حاصل نشود.
  • رعایت دستور پخت، اگر شما در زمان پخت کیک دستور را رعایت نکنید، فقط زحمت خود را هدر داده‌اید.
  • دمای مواد همواره باید مانند دمای محیط باشد. سردی و گرمی زیاد ترکیبات مواد شما را خراب می‌کند.
  • هم‌زدن زیاد و بیش از اندازه مواد موجب پف کیک نمی‌شود، طبق دستور زمان هم زدن کیک را فراموش نکنید.
  • کاپ‌های با کیفیت خریداری کنید تا در زمان پخت خراب نشوند.
  • کاپ‌ها را زیاد پر نکنید تا فضای کافی برای پف وجود داشته باشد.
  • دمای فر مناسب باشد.
  • کیک را در طبقه وسط بپزید.
  • زمان خارج کردن از فر حتما تست کنید تا خوب پخته باشد.
  • به کاپ‌ها زمان بدهید تا به خوبی سرد شوند. سعی کنید کیک را در ظروف دربسته نگه‌داری کنید.

کاپ کیک بدون فر

گاهی در بعضی از منازل ممکن است فر وجود نداشته باشد و یا در سفر کسی هوای پخت کیک نماید. پخت یک کیک بدون فر بسیار آسان و راحت است. بانوان عزیز برای هم زدن مواد می‌توانید از همزن دستی و یا غذاساز کمک بگیرید تا مواد مورد نیازشما به خوبی کشدار شود.

مواد مورد نیاز:

  • شیر:۱۰ قاشق غذاخوری
  • شکر:۷ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع:۶  قاشق غذاخوری
  • آرد:۱۶  قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل:۱/۲ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ:۲ عدد
  • پودر کاکائو:۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک بدون فر

  • مرحله اول

در اولین قدم آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب و الک کنید.‌ دو عدد تخم مرغ را با شکر و وانیل در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.‌

  • مرحله دوم

 شیر و روغن را هم بریزید و مواد را تا حدی که یکدست شود، هم بزنید. در مرحله بعد مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

  • مرحله سوم

مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودر کاکائو به اندازه دلخواه اضافه نمایید.

  • مرحله چهارم

سه تا چهار عدد فنجان را به طور دلخواه به  انتخاب کرده و کف و دیواره آن‌ها را خوب و دقیق چرب کنید. یک قاشق از مایه وانیلی داخل لیوان‌ها بریزید و یک قاشق مایه کاکائویی به این ترتیب تا نصف لیوان  پر کرده و با یک خلال دندان داخل مایع کیک چند حرکت دورانی انجام دهید تا کیک طرح به خود بگیرد. قابلمه تفلون مناسب یا ماهیتابه دسینی را انتخاب کرده و به اندازه یک بند انگشت و یا کمتر داخل آن آب بریزید و روی گاز بگذارید تا بجوشد. لیوان‌ها را داخل قابلمه بچینید و درب آن را ببندید. کیک‌های فنجانی را برای ۳۰ دقیقه با شعله کم بپزد.

بعد از نیم ساعت کیک‌ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از اینکه خنک شد از لیوان خارج کرده و نوش جان کنید.

سخن پایانی

کاپ کیک نوعی کیک تک نفره است که مورد علاقه بسیاری از مردم است. این کیک با طعم‌های متفاوت لیمویی، پرتقالی، قهوه، انار، توت فرنگی، یزدی، ساده و دو رنگ طبخ شده است. برای پخت یک کیک خوش طعم و پف‌دار بهتر است دستورالعمل هر کیک  را به خوبی رعایت کرده و از مواد تازه و به مقدار کافی استفاده نمایید. از هم زدن زیاد مواد خودداری کرده و مواد را طبق دستور ترکیب کنید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

لینک های مفید

خرید گیم تایم
کاتالوگ رنگ موی اسکالیم
تنور گازی
ایروتایم
نایس مووی
آداب و رسوم شب یلدا
فهرست