راهنمای سرویس چاقوی آشپزخانه

  1. خانه
  2. لوازم خانگی
  3. آشپزخانه
  4. راهنمای سرویس چاقوی آشپزخانه

در مقالات قبلی درمورد کارد و چنگال میوه خوری نکات زیادی بازگو شد. در این مقاله تیوان مگ قصد داریم همه چیز را در مورد سرویس چاقوی آشپزخانه بیان کنیم. همانطور که می دانید چاقو، وسیله ای است که برای تولید آن یک تیغه از جنس فولاد را به یک دسته متصل می کنند. از چاقو می توان برای بریدن و تراشیدن استفاده کرد. در مورد واژه چاقو در زبان فارسی ضرب المثل های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال می توان به چاقوی بی دسته ساختن به معنی کار ناتمام و بدون ارزش و همچنین چاقو دسته خودش را نمی برد، اشاره کرد. قبلا درمورد بهترین کارد میوه خوری نیز صحبت شده و می توانید نکات مفیدی در لینک درج شده مشاهده نمایید.
چاقو و یا کارد یک وسیله تیز و برنده می باشد، که همواره به شکل یک تیغه به همراه یک دسته تولید می شود. چاقوها از زمان نوسنگی به بعد علاوه بر کاربرد معمول خودشان، به عنوان یک وسیله جنگی در مبارزه ها نیز به کار گرفته می شوند. برخی از چاقوها، تیغه برنده آن ها، در دسته چاقو قرار می گیرد. اما در بیش تر چاقوها مانند کاردها تیغه های آن ها تا شونده نمی باشند و بر روی دسته تا نخواهند شد. این نوع کاردها جهت غذا خوردن به همراه چنگال استفاده می شوند. با تیوان مگ همراه باشید.

سرویس چاقوی آشپزخانه

انواع سرویس چاقوی آشپزخانه

انواع مختلف چاقوها در آشپزخانه بعنوان سرویس چاقوی آشپزخانه و یا در بخش های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله آن ها چاقوی میوه خوری، غذا خوری، چاقوی حکاکی، چاقوی دال بر زنی، چاقوی ضامن دار و … را می توان نام برد. این چاقوها را به کمک چاقو تیز کن تیز می شوند. مرکز تولید و ساخت چاقو در ایران، شهر زنجان می باشد. در این شهر انواع چاقوها و کاردها تولید می شوند و به تمام ایران فرستاده خواهند شد.

راهنمای سرویس چاقوی آشپزخانه

سرویس چاقوی آشپزخانه، از جمله وسایل وسایل آشپزخانه هستند که بسیار پرکاربردند. به طور معمول آشپزخانه ای وجود ندارد که در آن یک ست چاقوی زیبا و مناسب، نتوانید پیدا کنید. آشپزهایی که حرفه ای هستند و همچنین بانوان خانه دار، می دانند که برای تحقق هنر آشپزیشان، باید یک سرویس چاقوی آشپزخانه با کیفیت و مناسب داشته باشند.
در ادامه به شما کمک خواهیم کرد که بتوانید یک سرویس چاقوی آشپزخانه، مناسب و راحت تهیه نمایید.

بررسی سرویس های چاقوی آشپزخانه مناسب

  • یکی از مواردی که باید در هنگام خرید سرویس چاقوی آشپزخانه، به آن توجه کنید وزن چاقوها می باشد. وزن چاقو باید به گونه ای باشد که دست شما، نیرو و توان حرکت دادن
    آن را داشته باشد. زیرا در صورتی که چاقو خیلی سنگین باشد، دست شما خسته خواهد شد. البته اگر چاقو خیلی سبک باشد نیز مناسب کار در آشپزخانه نخواهد بود. چاقوهایی که وزن کم تری دارند، معمولا برای انجام کارهای سرعتی مناسب هستند. همچنین از چاقوهای نسبتا سنگین نیز برای خرد و تکه کردن گوشت و ماهی و سبزیجات استفاده خواهند کرد.
  • باید وزن، دسته و تیغه چاقوها یکسان باشد، به عبارت دیگر باید بین دسته و تیغه آن تعادل برقرار باشد. زیرا در این صورت برش راحت تر انجام می شود و نیازی نیست شما انرژی زیادی صرف نمایید.
  • تیغه چاقوهایی که امروزه ساخته می شوند معمولا از جنس فولاد و یا استیل های باکیفیت و ضد زنگ می باشند. تیغه های سرامیکی در مقایسه با استیل و فولاد وزن کم تری دارند و تیزتر نیز هستند، اما تیز کردن مجدد آن ها دشوارتر خواهد بود.
  • سرویس چاقوی آشپزخانه، باید دسته ای محکم و با دوام داشته باشد. معمولا دسته چاقوها را از چوب، پلاستیک و رزین های سخت و … می سازند.
اینو حتما ببین  هودی چه جنسی بخرم؟ انواع جنس هودی رو با چی ست کنم؟

ست چاقو

  • میزان فولادی که در دسته چاقو استفاده می شود مهم است. زیرا اگر تیغه چاقو به دسته آن جوش باشد، یکی از ضعف های چاقو محسوب می شود. به دلیل این که ممکن است باعث خم و یا شکسته شدن دسته شود.
  • در هنگام خرید سرویس چاقوی آشپزخانه، باید به خوش دست بودن چاقوها و همچنین راحتی آن ها نیز توجه نمایید.
  • یکی دیگر از مواردی که در هنگام خرید چاقو باید به آن توجه کنید، ضخامت و طول و عرض تیغه چاقو می باشد. تیغه چاقو باید یکدست، صیقلی و تیز باشد.

سرویس چاقوی آشپزخانه شامل چه اقلامی می باشد؟

سرویس چاقوی آشپزخانه، بطور کلی شامل موارد زیر می باشد:

  • چاقوی دندانه دار، فیله، مخصوص سرآشپز، مخصوص تکه کردن گوشت و ماهی
  • برخی از ست های چاقو شامل قیچی و همچنین پوست کن نیز می باشد.
  • بهتر است سرویس چاقوی آشپزخانه، را متناسب با نیاز و بودجه خود تهیه نمایید. زیرا این نوع ست های چاقو معمولا با در نظر گرفتن فاکتورهای زیادی قیمت گذاشته می شوند.

کاربرد ست چاقوی آشپزخانه

  • چاقوی چندکاره، کاربردهای زیادی در آشپزخانه دارد.
  • چاقوی سرآشپز کار خرد کردن و برش زدن و تکه کردن را انجام می دهد.
  • چاقوی مخصوص سبزیجات و پوست کن، برای پوست کندن و برش زدن و میوه آرایی استفاده می شود.
  • کاربرد چاقوی دندانه دار این است که برای برش زدن نان، کیک استفاده می شود.
  • ساطور برای برش و تکه کردن گوشت و سبزیجات سخت به کار برده می شود.
  • چاقوی فیله در فیله کردن ماهی کاربرد دارد.
  • کارد موجود در سرویس چاقوی آشپزخانه، به برش زدن گوشت و آماده کردن آن برای کباب، کمک می کند.
  • بوسیله چاقو تیز کن با تیغه های سنگی و یا برقی، می توانید چاقوهای خود را تیز نمایید.

روش نگهداری سرویس چاقوی آشپزخانه

در زیر به نکاتی برای نگهداری ست چاقوی آشپزخانه اشاره خواهیم کرد:

  • بعد از این که از چاقو استفاده کردید و آن را شستید، چاقو را در محل مخصوص نگهداری کنید.
  • بعضی از سرویس های چاقوی آشپزخانه، دارای جعبه مخصوص هستند. اگر سرویس چاقوی آشپزخانه، شما نیز از این محفظه ها دارد، حتما چاقو را در جعبه خودش نگهداری نمایید.
  • نباید چاقو را در پیش بند و یا کشو نگهداری کنید.

انواع چاقو آشپزخانه

  • بهتر است برای نگهداری و محافظت از چاقو، پوششی با جنس چوب و یا پلی اتیلن تهیه کنید. اگر این دو جنس در دسترس شما نبودند، حتما چاقوهای خود را در یک پوشش مقوایی بگذارید.

سخن آخر

نکات خرید سرویس چاقو آشپزخانه در بالا بیان شد. برای خرید و یا نگهداری سرویس چاقوی آشپزخانه مناسب، رعایت نکاتی که در بالا گفته شد بسیار با اهمیت می باشد. بنابراین بهتر است به آن ها توجه نمایید و هرگز از چاقوهای بی کیفیت و غیر استاندارد برای آشپزی استفاده نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

لینک های مفید

خرید گیم تایم
کاتالوگ رنگ موی اسکالیم
تنور گازی
ایروتایم
نایس مووی
آداب و رسوم شب یلدا
فهرست