راهنمای خرید بهترین پنکه

  1. خانه
  2. لوازم خانگی
  3. راهنمای خرید بهترین پنکه

با اینکه همگی ما در میان لوازم خانگی برقی، از بدو تولد وسیله سرمایشی مانند پنکه را دیده ایم و از آن استفاده کرده ایم اما شاید هنوز مهمترین نکات خرید پنکه را ندانیم. همچنین با پیشرفت تکنولوژی و خلاقیت، انواع پنکه های تولیدی بازار متنوع و هوشمند شده اند که شاید از آنها هم بی خبر باشیم. در این راهنمای خرید پنکه می خواهیم اطلاعات جامعی در این موارد ارائه دهیم.

راهنمای خرید پنکه

برای خرید وسایل سرمایشی ازجمله پنکه در بازار تنوع زیادی از برندهای داخلی و خارجی را می بینید که هریک قابلیت ها و قیمت های مشخصی دارند. بیشتر افرادی به سراغ خرید پنکه رومیزی و غیره می روند که در محیط های کوچکتری هستند یا تحمل باد کولر یا سایر وسایل سرمایشی را ندارند. بنابراین با دانستن نکات مهم هنگام خرید این وسیله پرکاربرد و ضروری برای فصول گرم سال، می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید و سالها بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنید.

محیط موردنظر برای خرید پنکه

یکی از نکات خرید پنکه این است که دقت کنید این وسیله را برای چه محیطی می خواهید استفاده کنید. معمولا محیط ها برای استفاده از انواع پنکه به دو دسته تقسیم می شوند:

پنکه محیط های کوچک خانگی یا اداری

با خرید یک پنکه خانگی مانند پنکه رومیزی یا پنکه ایستاده می توانید هوای یک منزل یا محیط کار کوچک را خنک سازی کنید. از ویژگی های پنکه های خانگی می توان سبک و حمل راحت و طرح و رنگ های متنوع این نوع پنکه ها را نام برد.

پنکه برای محیط های مختلف

پنکه محیط های صنعتی

در محیط های صنعتی یا کارگاهی بهتر است به سراغ خرید پنکه های صنعتی قدرتمند بروید. زیرا پنکه های کوچک خانگی توانایی تهویه و خنک سازی چنین محیط های بزرگ و آلوده ای را ندارند. همچنین بدلیل استفاده و نیاز زیاد به استفاده از پنکه در این محیط ها باید پنکه ای با دوام و استحکام خریداری کنید که این ویژگی ها در پنکه صنعتی وجود دارد.
H4: پنکه برای سفر یا استفاده در همه جا
برخی افراد نیز ممکن است اغلب اوقات خود را در بیرون و رفت و آمد به محیط های مختلف باشند. این افراد می توانند از پنکه های همراه مانند پنکه دستی یا شارژی استفاده کنند. این پنکه ها کوچک هستند و قابل حمل و جابجایی راحت حتی درون کیف شما را دارند. هزینه کمتری نیز برای خرید این نوع پنکه باید بپردازید.

 

اینو حتما ببین  ست آشپزخانه : جدیدترین قیمت های سرویس آشپزخانه (۲۰۲۴)

آشنایی با انواع طراحی پنکه

انواع طراحی پنکه با کاربری های مختلف و مناسب برای محیط ها یا جای گیری در حالت های مختلف طراحی شده اند. شما باتوجه به نیاز خود یا محیطی که قرار است از آن استفاده کنید می توانید نوع پنکه مناسب خود را انتخاب کنید:

راهنمای خرید پنکه- انواع طراحی پنکه

پنکه رومیزی

یکی از پنکه های رایج که همه ما حتما از نزدیک دیده ایم، پنکه رومیزی است. این پنکه ها برای محیط های اداری و منازل مناسب تر هسستند. قابلیت حمل راحت و وزن سبک این نوع پنکه در کنار قابلیت های جدید همچون تایمر و کنترل از راه دور سبب شده این نوع پنکه ها پرفروش و پرطرفدار باشند.

پنکه سقفی

این نوع پنکه ها که به سقف متصل و از آن آویزان است، دارای پره هایی با چرخش ۳۶۰ درجه است. با این نوع پنکه فضا خنک می شود و درواقع هوای اتاق از بالا به پایان و بالعکس، جابجا می شود.

پنکه سقفی

این نوع پنکه بدلیل اینکه اندازه بزرگتری نسبت به سایر مدل ها دارد، برای فضاهای بزرگ تر مناسب تر است. هنگام خرید این نوع پنکه ارتفا دیوارها و اندازه محیط را حتما درنظر بگیرید.

پنکه ایستاده

پنکه ایستاده درمقایسه با پنکه رومیزی اندازه بزرگتری دارد و خرید آن برای محیط های بزرگتر توصیه می شود. پایه های این پنکه به شکلی طراحی شده که قابل تنظیم است و براحتی می توانید از آن استفاده کنید.

پنکه دیواری

این پنکه بر روی دیوار نصب می شود و چون دور از دسترس کودکان است، ایمنی بیشتری دارد. در پنکه های دیواری باد بصورت افقی حرکت می کند.

پنکه دستی یا شارژی

پنکه دستی یا شارژی یا باتری، کوچکترین نوع پنکه و قابل حمل و سبک است. این پنکه برای افرادی که در محیط های مختلف رفت و آمد می کنند و می خواهند همیشه آن را همراه داشته باشند مناسب است. البته برای افرادی که میز کار کوچکی دارند نیز نوع پایه دار آن می تواند کاربردی باشد.

پنکه برجی

این پنکه بصورت برج طراحی شده و به پنکه برجی معروف است. پره های این پنکه عمودی بوده و در پایه پنکه می چرخد. این نوع پنکه قابل حمل و کم صدا است و فضای کمتری را اشغال می کند. هوا در این پنکه با زاویه ۹۰ درجه به بیرون منتقل می شود.

پنکه بدون پره

یکی از نگرانی های والدین در هنگام خرید پنکه، مربوط به پره های پنکه است. با خرید پنکه بدون پره، این نگرانی شما بطور کامل رفع می شود. مکانیزم کار این پنکه به گونه ای است که هوا از طریق پایه های آنبه داخل کشیده شده و به سمت بالا و داخل حلقه پنکه هدایت شده و سبب خنک سازی محیط می گردد. همچنین برخلاف ظاهر آن، هوای زیادی توسط این نوع پنکه جابجا می شود و نسبت به سایر پنکه ها بسیار قوی تر است.

بهترین برندهای پنکه

یکی از نکات راهنمای خرید پنکه، توجه به اعتبار برند سازنده است. برندهای مختلفی از انواع پنکه در بازار به فروش می رسند که نام برخی از آنها را از قدیم شنیده اید و نام برخی از آنها برای شما جدید و بیگانه است. بد نیست پیش از خرید پنکه، با ویژگی های بارز هر برند پنکه آشنا شوید.

پارس خزر

این برند نام آشنای داخلی از تولیدکنندگان معتبر ایرانی است و محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه ای را روانه بازار کرده است. معمولا پنکه های پارس خزر دارای صدای کمتری نسبت به بسیاری برندهای دیگر دارند. همچنین تنوع انتخاب پنکه های باکیفیت پارس خزر در بازار بسیار زیاد است.

سام

پنکه های سام نیز دارای موتور با صدای اندک و طول عمر بالا و کیفیت ساخت بالا هستند. تنوع مناسبی از مدل پنکه های سام در بازار به فروش می رسد. معمولا تنوعی از پنکه های ایستاده، دیواری و رومیزی از این برند در بازار به فروش می رسد. سیستم ایمنی خاموشی خودکار در مواقع بالا رفتن دمای موتور یکی دیگر از مزایای برخی مدل های پنکه سام است.

فلر

یکی از ویژگی های بارز پنکه های فلر، وجود محافظ شبکه ای ریز در جلوی پره ها است که سبب افزایش ایمنی شده و برای محافظت از کودکان بسیارعالی است. همچنین این پنکه داخلی نیز صدای کمی دارد و در مدل های مختلف رومیزی و ایستاده در بازار به فروش می رسد.

هاردستون

پنکه هاردستون نیز یکی از پنکه های پیشرفته و پرفروش بازار است. کنترل از راه دور، قابلیت تنظیم ارتفاع و مواد پلاستیکی مرغوب در تولید پایه های محکم این برند پنکه ازجمله دلایل محبوبیت پنکه های هاردستون است.

ارشیا

پنکه های ارشیا نیز در بازار دارای تنوع عالی و مدل های با طراحی جدید و زیبا و مدرن هستند. موتور تعبیه شده در این پنکه ها قدرتمند و کم صدا است. اغلب مدل ها دارای تنظیمات از راه دور هستند. همچنین امکاناتی همچون حالت های باددهی مختلف و موتورهای مجزا با چرخش دورانی و نمایشگر دمای محیط تنها بخشی از امکانات بسیاری از مدل پنکه های ارشیا است.

لونا

برند لونا یکی از بزرگترین ومعتبرترین تولیدکنندگان پنکه باکیفیت در ایران است. تولید محصولات متنوع و کارامد، این برند را به یکی از گزینه های محبوب خرید محصولات سرمایشی تبدیل کرده است. انواع امکانات پیشرفته ازجمله عملکرد وزش باد هوشمند، امکان تنظیمات سرعت و تایمر ۴ ساعته از جمله امکانات متمایز پنکه های لونا است.

سانی

سانی یکی از تولیدکنندگان بزرگ لوازم خانگی برقی داخلی است که توانسته بازار خوبی را در داخل ایران و خارج از کشور بدست آورد. پنکه های تولیدی این برند نیز معمولا چندمنظوره هستند و به فناوری های پیشرفته روز دنیا در زمینه ساخت پنکه تجهیز شده اند.

ویداس

پنکه های ویداس با ظاهری زیبا و کیفیت مناسب یکی از بهترین برندهای خرید پنکه محسوب می شود. معمولا محدودیت فضا برای پنکه های جمع و جور این برند وجود ندارد. همچنین وجود امکان تنظیم از راه دور از مزایای این پنکه محبوب بازار است.

اینو حتما ببین  خرید غذاساز از بهترین برندها

توجه به ویژگی های مهم پنکه

ویژگی های مختلفی وجود دارد که در این راهنمای خرید پنکه قصد داریم آنها را با شما به اشتراک بگذاریم و پیشنهاد می کنیم حتما هنگام خرید به آنها توجه کنید:

ایمنی کودکان در استفاده از پنکه

ایمنی پنکه

یکی از ویژگی های ایمنی پنکه استاندارد، محافظ پره ها است. بخصوص اگر کودک خردسال دارید، خرید پنکه دارای محافظ یا حتی پنکه بدون پره گزینه بسیارمناسبی است. همچنین گزینه دیگر بخصوص باری پنکه های ایستاده، وجود پایه های محکم است.

میزان صدا

برخی پنکه ها دارای سروصدای آزاردهنده ای هستند. بنابراین یکی از نکات خرید پنکه این است که به میزان صدای پنکه دقت کنیم. میزان صدای پنکه را می توانیداز روی عدد دسی بل آنمتوجه شوید اما این عدد معمولا روی برخی محصولات درج نمی شود. پس می توانید از فروشنده بخواهید پنکه را برایتان روشن کند تا از میزان صدای آن مطلع شوید.

ظرفیت هوادهی پنکه

میزان هوایی که توسط پنکه جابجا می شود، ظرفیت هودهی آن نامیده می شود. با افزایش ظرفیت هوادهی، هوای بیشتری توسط پنکه جابجا می شود. ظرفیت هوادهی بر روی بدنه یا دفترچه راهنمای پنکه درج می گردد.

نوع چرخش پنکه

با چرخش سر پنکه به سمت بالا، پایین، چپ و راست، هوای اطراف بصورت یکنواخت خنک می شود. بنابراین انتخاب پنکه با قابلیت چرخش سر، انتخاب بهتری است.

نوع چرخش پنکه از نکات خرید پنکه

جابجایی راحت

یکی از ویژگی های پنکه نسبت به سایر وسایل سرمایشی، قابلیت حمل آن است. بنابراین بهتر است به وزن آن توجه کنید و ببینید می توانید براحتی آن را از اتاقی به اتاق دیگر انتقال داده و به برق وصل کنید. در برخی پنکه ها برای حمل راحت تر، دستگیره ای برای حمل راحت تعبیه شده است.

قابلیت تمیز شدن راحت

یکی از نکات راهنمای خرید پنکه که کمتر کسی به هنگام خرید به آن دقت می کند، قابلیت تمیز شدن پنکه است. زیرا اگر نتوانید پنکه را براحتی تمیز کنید ممکن است با پخش گردوغبار موجب آزار شما شود. توصیه می شود پنکه ای را خریداری کنید که براحتی بتوان قطعات آن را باز کرده و تمیز کرد.

توجه به اندازه پنکه

حتما به فضا یا محیطی که قرار است پنکه را در آنجا قرار دهید دقت کنید و اندازه پنکه را متناسب با آن درنظر بگیرید. پنکه خریداری شده نباید به نسبت محیط مدنظر شما خیلی بزرگتر یا خیلی کوچکتر باشد.

توجه به اندازه پنکه

حالت نوسانی پنکه

چرخش سر پنکه ممکن است بصورت نوسانی بوده و به آرامی از سمتی به سمت دیگر جابجا شود. این ویژگی که بعنوان قابلیت حالت نوسانی در برخی پنکه ها تعبیه شده، نقش ویژه ای در جابجایی هوای اتاق دارد. حالت نوسانی پنکه هنگامی مهمتر می شود که با حضور افرادی که در یک اتاق پراکنده شده اند، باد خنک به همه می رسد.

قابلیت تنظیم قسمت های مختلف پنکه

اینکه بتوانید قسمت های مختلف پنکه را تنظیم کنید نیز یکی از ویژگی های جذاب برای همه است. مثلا بتوانید ارتفاع پنکه را کاهش یا افزایش دهید با سر آن را به یک طرف دلخواه نگه دارید یا سرعت حرکت پره های پنکه را تنظیم نمایید. پس اگر این ویژگی برای شما مهم است حتما در هنگام خرید به آن توجه کنید.

قابلیت کنترل از راه دور پنکه

کنترل از راه دور یکی از ویژگی های جذاب است که در بسیاری از مدل های پنکه مشاهده می شود. پنکه های دارای این ویژگی معمولا قیمت بیشتری دارند. اما درعوض این امکان را دارید که در هنگام خستگی، پنکه را از دور کنترل کنید.

راهنمای خرید پنکه- مصرف برق پنکه

مصرف برق پنکه

مصرف برق پنکه به میزان وات آن و تعداد ساعاتی که از آن استفاده می کنیم بستگی دارد. مقدار وات پنکه (یک کیلو وات= ۱۰۰۰ وات) ضربدر تعداد ساعات مصرفی در روز، ضربدر تعداد روزها و تقسیم بر هزار، میزان برقی مصرفی برحسب کیلووات ساعت در روز را مشخص می سازد. بنابراین برای محاسبه برق مصرفی سالیانه پنکه خود می توانید تعداد کیلووات ساعت مصرفی پنکه خود طی سال را در نرخ کیلو وات ساعت برق محل خود ضرب کنید تا هزینه سالیانه برقی مصرفی پنکه شما محاسبه شود.

هزینه خرید پنکه

هرچه پنکه قابلیت های حرفه ای بیشتری داشته باشد قطعا قیمت بالاتری نیز دارد. همچنین برند پنکه و توان مصرفی یکی از مهمترین عوامل قیمت نهایی است. اما دقت داشته باشید که بدلیل کاهش هزینه، از برخی قابلیت های مهم چشم پوشی نکرده و پنکه ضعیف با عمر پایین انتخاب نکنید.

گارانتی پنکه

یکی از نکات مهم هنگام خرید پنکه، توجه به گارانتی و خدمات پس از فروش است. بنابراین به این مورد نیز دقت داشته باشید که جنس فیک و تقلبی به دستتان نرسد و پس از خرید، تا مدتی از گارانتی بهره مند باشید.

نکات خرید پنکه-گارانتی پنکه

 

اینو حتما ببین  غذاساز بوش (۱۱ مدل بهترین غذاساز بوش در سال ۱۴۰۲)

نکات مهم استفاده از انواع پنکه

نکات مهمی پس از خرید و استفاده از پنکه وجود دارد که باید حتما به آنها دقت داشته باشید:

  • پیش از تمیز کردن یا جابجا کردن پنکه بررسی کنید اتصال آن به برق قطع باشد.
  • به منظور خاموش کردن پنکه، ابتدا دکمه خاموش را بزنید و سپس سیم آن را از پریز خارج کنید.
  • درمورد پنکه و خطرات آن آموزش های لازم را به کودکان خود بدهید و مراقب کودکان خود باشید.
  • مراقب نفوذ آب یا مایعات به داخل پنکه باشید و در فضاهایی که با آب سروکار دارد قرار ندهید.
  • از بازی کردن با پنکه و وارد کردن خودکار یا انگشتان خود در حین روشن بودن پنکه خودداری کنید.
  • از قرار دادن پنکه در مجاورت گیاهان یا هرگونه پرده یا رومیزی که ممکن است بین پره های پنکه گیر کنند خودداری کنید.
  • به منظور بهره مندی بیشتر از هوای خنک می توانید هنگام شب در مجاورت پنجربه قرار دهید به گونه ای که هوا را از خارج به داخل هدایت کند.
  • پنکه را مجاور با لوازم پخت و پز یا دستگاه های حرارتی مشابه قرار ندهید.

سعی کردیم راهنمایی مناسب برای خرید پنکه و معرفی انواع پنکه با کاربری های مختلف را به شما عزیزان ارائه دهیم. اگر شما نیز علاوه بر نکات نام برده در اینجا، نکته ای برای خرید پنکه تجربه کرده اید در زیر همین پست با ما به اشتراک بگذارید. مشتاق مطالعه نظرات ارزشمندتان هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب اخیر

لینک های مفید

خرید گیم تایم
کاتالوگ رنگ موی اسکالیم
تنور گازی
ایروتایم
نایس مووی
آداب و رسوم شب یلدا
فهرست